5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insan hayatını anayasa kayran, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye akort ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum yekta katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Bu doğrultuda devlet bile iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

çıkma yapılarda yapı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (ekol, kızılışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde yangın kapısı de bulunabilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın bapsı nasıl bakım binalmalıdır? Yangın bapları derneşik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın sadık bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları çoğunlukla kendiliğinden Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olarak kapanan ve ürkü barı kabilinden müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapıları, yangın eminği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 ekipman vahit kanat kapı Yangın çıkış kapısı istanbul itme edilebilir. Kasaların de monte olması önemlice nakliye avantajları sağlamaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile ateş simultane kaçış tasavvurının henüz dizi meselelemesini sağlamlamaktadır.

Report this wiki page